I AM HERE TO HELP

Nikon Capture NX2 cursus exclusief voor NPS leden

Nikon Professional Services heeft in samenwerking met The Result Builders een speciale dag-cursus Capture NX2 samengesteld. Door de officiële Nikon gebruikshandleiding van Capture NX2 te combineren met de praktijk, waar verschillende software pakketten samenwerken en verschillende workflows kunnen bestaan, is Nikon gaan zoeken om een praktijkgerichte cursus samen te stellen. Gericht, dus: Hoe gebruik ik NX2 in de dagelijkse praktijk, hoe werk ik op z’n snelst, wat is het verschil met programma’s als Photoshop, Aperture of Lightroom? De trainingen vinden plaats in een gezelschap van maximaal 8 personen, zodat de persoonlijke begeleiding uitstekend is. Result Builders verzorgt op de twee trainingslocaties (Eindhoven en Utrecht) een voldoende aantal moderne Mac computers, zodat u direct zelf aan de slag kunt.
Prijs: € 275, - p.p.p.d. excl BTW, incl lunch, syllabus, koffie en thee. Betaling vooraf op basis van factuur. Informatie en agenda: www.result.builders.nl.

I AM Educational

Educatie (Latijn : educere, bekendmaken) is een overkoepelende term die zowel vorming, onderwijs als opvoeding omvat (Wikipedia). Nikon realiseert zich dat er altijd meer kennis te vergaren is: Als onderdeel van "Nikon's Life-long Learning" -project organiseert Nikon masterclasses en cursussen, verzorgt Nikon regionale bijeenkomsten van proffotografen, kunnen onze consultants u helpen de efficiëntie van uw bedrijfsvoering verhogen, en geeft Nikon het bekroonde Nikon Pro magazine uit.
Events

Events

Bekijk hier de kalender.

Nieuws

Nieuws

Laatste weetjes.

NPS aanvraag

NPS Aanvraag

Professionele fotograaf.

Login NPS

Login NPS

Klik hier voor:

NPS Community

NPS Community

Alleen toegang voor NPS leden