I AM HERE TO HELP

NPS aanvraag

NPS, Nikon Professional Services, is een serie diensten die Nikon aanbiedt aan professionele gebruikers van Nikon apparatuur. Een professionele gebruiker is een persoon of bedrijf die in grote mate afhankelijk is van Nikon apparatuur voor haar inkomsten. Dit kan dus een fotojournalist zijn, maar ook een bedrijf of overheidsdienst. Om in aanmerking te komen voor het NPS lidmaatschap dient u minimaal 2 Pro bodies (D300 en hoger) en 3 Pro objectieven - dit zijn objectieven met een vast diafragmagetal - te bezitten. Daarnaast moet bij de aanvraag voldoende bewijs van professionaliteit bijgevoegd worden, zoals een kopie KvK van uw fotografie bedrijf, een kopie van een geldige, erkende perspas, publicaties, enz.

NPS leden hebben privileges, dat is waar. NPS leden geven Nikon ook feedback van uiterst hoge kwaliteit, die Nikon helpt de producten van personen die geen NPS lid kunnen worden te maken tot de top producten die ze zijn.

Klik hier om uw NPS aanvraag formulier te downloaden. Lees hier de Algemene handelsvoorwaarden en de NPS randvoorwaarden. Vanwege de noodzakelijkheid van een originele handtekening kan Nikon alleen aanvragen per post behandelen. Ons adres vindt u onderaan het formulier. Vergeet niet kopie├źn van het bewijs van professionaliteit bij te sluiten. Klik hier voor de NPS bruikleenvoorwaarden en de door NPS ondersteunde producten.
Events

Events

Bekijk hier de kalender.

Nieuws

Nieuws

Laatste weetjes.

NPS aanvraag

NPS Aanvraag

Professionele fotograaf.

Login NPS

Login NPS

Klik hier voor:

NPS Community

NPS Community

Alleen toegang voor NPS leden