I AM HERE TO HELP

Verzekering

Kijk, Nikon begrijpt dat u liever niet betaalt voor iets waarvan u hoopt dat u het nooit nodig heeft. Verzekeringen zijn handig als je ze nodig hebt, maar normaalgesproken kosten ze alleen maar geld. Maar als ze dan toch geld kosten, dan liever minder dan meer. NPS leden krijgen korting bij de grootste fotoapparatuur verzekeraar van Nederland, Klomps en Boor. Onze verzekeraar kent u als NPS lid, dus geef aan bij het afsluiten of wijzigen van uw verzekering dat u NPS lid bent, en na verificatie ontvangt u automatisch een fikse korting op de premie. Klomps en Boor heeft een compleet pakket verzekeringen voor zelfstandige fotografen: van apparatuurverzekeringen en autoverzekeringen tot pensioenen. Voor meer informatie kijk op www.kbrbeheer.nl.

I AM Secure

Zekerheid in een snelbewegende wereld: Professionele fotografen werken vaak internationaal, en het is natuurlijk een heel prettig gevoel als u precies weet waar u naar toe kan voor hulp als er iets mis gaat. En het is nog prettiger als ze u daar al kennen. Nikon biedt professionele fotografen daarom "International Liaison Service": In een paar eenvoudige stappen weet u waar u moet zijn en weet NPS ter plaatse wie u bent. Dat voelt wel zo zeker.
Als NPS lid heeft u ook nog eens recht op korting bij Klomps en Boor, Nederlands grootste fotografie verzekeraar.
En gaat het dan allemaal toch mis: Exclusief voor NPS leden kan onze koerier u binnen 4 uur, 24 uur per dag, 7 dagen in de week u een leen body of objectief leveren: No Panic Service is wat het zegt: Geen Paniek!
Events

Events

Bekijk hier de kalender.

Nieuws

Nieuws

Laatste weetjes.

NPS aanvraag

NPS Aanvraag

Professionele fotograaf.

Login NPS

Login NPS

Klik hier voor:

NPS Community

NPS Community

Alleen toegang voor NPS leden